Omschrijving

Ga naar onze website voor de digitale bezichtiging.

Aan de rand van het gemoedelijke Zandhuizen gelegen ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS (in 1991 gerenoveerd) met GASTENVERBLIJF en SAUNAGEBOUW (beide van 2001), BUITENZWEMBAD en SCHUUR/GARAGE (1997) op 5100 m² grond.
Dit fraaie object leent zich voor meerdere doeleinden, van voortzetting van het huidige gebruik, zeer royaal wonen tot mantelzorg of combinaties van wonen en werken.

Indeling woning:
entree, kelder, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met houtkachel, royale woonkeuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, hal, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, v.w.t.-meubel en een douche.
1e verd.: overloop, 4 slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

De sauna en het gastenverblijf zijn in 2001 in dezelfde stijl opgetrokken als de woning waardoor het een rustig geheel vormt.

Indeling saunagedeelte:
entree met ontvangstbalie, toilet, relaxruimte, pantry, een uitgebreide technische ruimte, behandelruimte, kleedruimte, toilet en het "echte" saunagedeelte met doucheruimte, dompelbad, Finse sauna, Turks stoombad en natuurlijk het (verwarmde) buitenzwembad.
1e verd.: overloop, 4 ruime kamers (thans in gebruik als kantoor, behandelkamer, rustruimte en zonnebankkamer).

Indeling gastenverblijf:
entree, toilet, woonkamer met open keuken.
1e verd.: overloop, 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en toilet.

Rondom het saunagedeelte is een heerlijke tuin aanwezig met (verwarmd) buitenzwembad en bijgebouwen bestaande uit een afdak en rustkamer met houtkachel.

De schuur/garage van steen en hout (1997) van ca. 58 m² en voorzien van een vliering staat naast de woning.

Het geheel wordt omgeven door een grote tuin met vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde en royale parkeergelegenheid aan de voorzijde zonder dat deze overheersend zijn.

Interesse? Maak een afspraak, wij leiden u graag rond.

Share